PÖLKKY-teatteri


PÖLKKY-teatteri sijaitsee Kylätalomme
(ent. Jokijärven koulu) pihapiirissä osoitteessa
Hilturannantie 2, 93400 TAIVALKOSKI.

Teatteri tarjoaa kesäisin näytelmäesityksiä. Teatterilla järjestetään näytelmien lisäksi konsertteja, tansseja ja sukujuhlia.

Katetussa teatterirakennuksessa on 300-paikkainen katsomo, erinomaiset lämpiötilat ja vieressä katettu terassi-kahvio, joka on avoinna tilaisuuksien aikana. Teatteriesitysten väliaikatarjoilusta huolehtii Jokijärven kyläseuran väki. Tilavarauksia ja hintoja voi tiedustella numerosta 040-823 2489.

Kesällä 2017 vuorossa oli draamanäytelmä Mummun saappaassa soi fox, jota esitettiin PÖLKKY-teatterilla 14 kertaa.

Kesällä 2016 PÖLKKY-teatterilla nähtiin Jokijärven Kyläseuran näytelmäryhmän esittämänä Laulunäytelmä Kaunis Veera. Esityksiä oli yhteensä 14 kertaa.

Kyläseuran näytelmäryhmä esitti kesällä 2015 musiikkinäytelmän MESTARI - Olavi Virran elämää ja musiikkia. Käsikirjoitus: Mirjam Kälkäjä. Ohjaus: Elsa Ruokangas. Esitys oli PÖLKKY-teatterin kaikkien aikojen suosituin, sitä esitettiin 18 kertaa ja katsojia oli yhteensä 3950!

Kesällä 2014 Jokijärven kyläseuran näytelmäryhmä esitti näytelmän Taistelevat koppelot. Näytelmä oli Heikki Luoman käsikirjoittama ja Elsa Ruokankaan ohjaama. Näytelmää esitettiin 14 kertaa ja sen näki 2300 henkilöä.

Kesällä 2013 Jokijärven Kyläseuran näytelmäryhmä esitti Unto Monosen elämäkertaan perustuvan tangomusikaalin Satumaa. Musikaalin ohjasi Mirjami Kela ja sitä esitettiin 15 kertaa. Musikaali saavutti suuren suosion, sitä kävi katsomassa 2700 henkilöä, joka oli PÖLKKY-teatterin yleisöennätys siihen mennessä!

Kesällä 2012 nähtiin Shakespearen farssi Myrkkyä, Miekkoja ja Sukkahousuja. Teatterielämyksen tarjoili Kulttuuriosuuskunta Ilme.

Kesän 2011 näytelmänä nähtiin Taivalkosken Teatterin esitys Niskavuoren Heta.

Kesällä 2010 Jokijärven Kyläseuran näytelmäryhmä esitti Kultaa Jokijärveltä, jonka oli käsikirjoittanut Veikko Räisänen ja ohjannut Elsa Ruokangas. Esitystä kävi katsomassa noin 1600 vierasta.

Tervetuloa nauttimaan kesäteatteritaiteesta ja tunnelmasta Pölkky-teatterille!

Huom! PÖLKKY-teatteri on erinomainen paikka erilaisten juhlien / tapahtumien järjestämiseen.