Toisen roska - toisen aarre

Kyläseura toimii talvellakin

Antoisa teatterikesä on takana. Kiitos vielä kerran kaikille näyttelijöille ja talkoolaisille, jotka teitte kyläseuran juhlanäytännöstä, Olavi Virta musikaalista, koko hellekesän kestävän suurtapahtuman. Musikaalia kävi katsomassa 3250 katsojaa. Kolmastuhannes kävijä oli Reija Sirviö ja hän voitti lahjakortin Jalavaan.

Kansalaisopiston ryhmät kokoontuvat kylätalolla

Jokijärven kylätalolla kokoontuvat seuraavat ryhmät:
Tiistaina klo 19-20 kuntokurssi ohj. Leila Kyngäs-Teeriniemi
Torstaina klo 17.45-20.45 Luo käsillä taitoa, muotoa ja iloa, ohjaajana Leila kyngäs-Leila Kyngäs-Teeriniemi
Perjantaina klo 17.30-19 joogavenyttely ohj. Salme Koskelo

Tule mukaan! Myös miehet ovat tervetulleita!

Muista ilmoittautua ajoissa!

Toivomme juttuja Jokijärven avviisiin

Olisiko sinulla juttu, jonka haluaisit jakaa Jokijärven Avviisin lukijoitten kanssa? Vierailitko kuluneena kesänä Jokijärvellä? Kävitkö teatterissa tai näyttelyssä, vai tutustuitko ehkä museoluokkaan? Ovatko sukujuuresi Jokijärvellä? Haluaisitko kertoa jostakin henkilöstä, joka joskus on vaikuttanut Jokijärvellä.

Jos tuntuu, että kirjoittaminen ei suju mielestäsi julkaisukelpoisesti, ei hätää. Kirjoita niin kuin osaat ja me toimituskunta laitamme tekstin luvallasi julkaisukuntoon. Kuviakin otamme mielellämme vastaan.

Ota yhteyttä lehden toimituskuntaan vaikkapa lähettämällä sähköpostia kyläseuran osoitteeseen jokijarvi@jokijarvi.com tai lähetä kirjoittamasi teksti osoitteella Jokijärven kyläseura ry Hilturannantie 2a, 93400 Taivalkoski.